Rootsi asuv emaettevõte Mekanex Maskin AB tähistab sellel aastal oma tegutsemise 60 aastat ja pöörab sellele erilist tähelepanu 2021 aastal. Mekanex Maskin AB asutati 1961. aastal ja on sellest ajast alates arenenud juhtivaks mehaaniliste ja elektromehaaniliste komponentide tarnijaks Rootsi tööstusele. Aastaid oleme aktiivselt tegutsenud ka Soomes, Eestis ja Norras ning toimetanud komponente edukalt ka nende riikide tööstustele.

Oleme uhked kui õnnelikud, et oleme tarninud 60 aastat Rootsis ja 17 aastat Eestis – kvaliteetseid komponente koos kõrge tehnilise kompetentsiga meie inseneridelt ja teistelt töötajatelt. See kombinatsioon on võimaldanud meil aastate jooksul aidata kaasa paljudele põnevatele ja “võimatutele” tehnilistele lahendustele ja rakendustele.

Meie kliente leidub kõikjal: alates mäetööstusest, metsandusest ja paberitööstusest kuni toiduainete, pakendi- ja meditsiinitehnikani. Pakume valikut alates üksikutest komponentidest kuni keerukate erilahendusteni tootmis- ja automatiseerimistööstuses Rootsis, Soomes, Eestis ja Norras.

Seoses 60. aastapäevaga oleme uuendanud oma logo ja kirjatüüpi, mis on nähtavad otse meie digitaalsetes kanalites ja järk-järgult muudes valdkondades. Veebileht saab aasta jooksul samuti uuema kujunduse, kuid tootete loetelu jääb põhimõtteliselt samaks mis varem, nii leiate meie tooteid ka edaspidi sama lihtsalt.

On teil on mõni projekt, tehniline väljakutse või põnev mõte, millele mõtlete? Võtke kindlasti ühendust meie pädevate inseneridega ja aitame teil leida parima tehnilise lahenduse, kuhu kuuluvad mehaanilised ja elektromehaanilised tooted.

Lõpuks – suured tänud kõigile fantastilistele klientidele viimase 60 aasta jooksul – nüüd võtame sihiks järgnevad 60 aastat!

 

Staffan Franzén
Mekanex Maskin AB tegevjuht ja omanik